KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu

Nis

Şehit Yusuf Çavuş ilkokulu Kütüphane açılışına Onikişubat İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müdürü Akif Bulut ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk katıldılar.

Nis

Okulumuz çok amaçlı salonunda Tübitak'tan konuşmacı olarak katılan Okay ÇİMEN'in katılımıyla gerçekletirildi.

Okul Gazetemizin yapılan ziyaretlerle tanıtımı yapıldı.

Bu vesile ile Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü sayın Harun KURT ziyaret edildi, Müdürümüz ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personellerine gazetemiz takdim edildi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde PDR servisimiz ve öğrencilerimizle birlikte "Renklerimizle Güzeliz" farkındalık çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat: 13:00'de okulumuz bahçesinde aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

Gündem Maddeleri Aşağıdadır.

Eyl

Drama ve Zeka Oyunları Etkinliğimiz Devam Ediyor

Eyl

Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu Müdürlüğünün hazırlamış olduğu "Drama ve Zeka Oyunları" proje çalışması Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanarak faaliyete başlamıştır. Bu proje Piktes Kapsamında Avrupa Birliği tarafından desteklenmektedir.

Açılışa katılanlar;

Serkan Keçeli- Onikişubat İlçe Kaymakam

Enver Gökşen-İlçe Milli Eğitim Müdürü

Okul İdarî Personelleri;

1) İsa Pamuk-Okul Müdürü

2) Haydar Tekiş-Müdür Yardımcısı

3) Ayşe Merve Çiçek-Müdür Yardımcısı

4) Fatih Taş-Müdür Yardımcısı

Proje Danışmanı;

1) Naime Nur Kartal

Rehberlik Personelleri;

1) Kübra Akpolat

2) Emine Yıldırım

Katkıda Bulunanlar;

1) Okul Öncesi Öğretmeni Hülya Köşürge

2) Yardımcı Hizmet Personelleri

Muhtarlar;

1) Durdu Karapalta-Karacaoğlan Mah.

2) Durdu Yanık-Barbaros Mah.

3) İsmet Güler-Piri Reis Mah.

Ağu

Eğitim Bir Sen Onikişubat İlçe Başkanı Nuri Şengül ve Yönetim Kurulu Üyesi Durdu Karabalta,Okul Müdürümüz İsa Pamuk'u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Bu ziyaret ile ilgili olarak Okul Müdürümüz :"Hayırlı olsun ziyaretime gelerek beni onurlandıran Eğitim Bir Sen yönetimine teşekkür ederim"dedi.

Ağu

Okulumuzsda "Telafide Ben de Varım!" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Enver GÖKŞEN de misafir olarak katıldı.

9 Nisan 2021 tarihinde okulumuzda yangın tatbikatı yapılmıştır.