T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu

Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu

Telefon
0 344 234 0098
Belgegeçer
03442340098
WEB
https://sehityusufcavusilkokulu.meb.k12.tr
Adres
MOLLA GÜRANİ MAH. 61008. SK. ŞEHİT YUSUF ÇAVŞ İLK ÖĞRETIM BLOK NO 1A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARA
Vizyon
Yönetici, Öğretmen , Öğrenci velileriyle birlikte saygı, sevgi işbirliği ve güven içinde , demokratik bir güç birliği sağlayarak; Sosyal, sportif ve kültürel aktiviteleri ile tanınan, Çıkan problemlere zamanında müdahale edebilen ve çözüm yolu bulabilecek gençler yetiştiren, Eğitim teknolojilerini kullanarak okulumuzu , güçlü bir eğitim öğretim kurumu haline getirmektir. İlköğretimin her alanında Türkiye´de lider olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, Milli Eğitim Bakanlığı´nın temel davranış ve hedeflerine uyan , iyi bir birey , iyi bir vatandaş, iyi bir insan yetiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz: Kendine güvenen, araştıran , üreten, çağdaş dünyanın ilkelerini takip eden, dürüst, çalışkan, sorumluluk sahibi, çevresine faydalı, "ben değil biz" diyebilecek donanımları kazandırmak için varız.
Başarılar
0
Öğretmen :64
Öğrenci :1200
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :11128
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
GİRİŞ :08:30 ÇIKIŞ :14:15
Isınma
KALORİFER / DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
MOLLA GÜRANİ MAH. 61008. SK. ŞEHİT YUSUF ÇAVŞ İLK ÖĞRETIM BLOK NO: 1A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ ( Orman Dairesi, Hasırcıoğlu karşısı)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
0
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
PİKTES Yaz etkinlikleri AB Destekli ulusal Projesi, Temiz Sınıf Temiz Okul Projesi, 4007 Tübitak Projesi, E-Twining Projesi
Yazdır